• Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd
    Erik Steen Hansen van Denemarken
    Ik ben de persoon, die de proeven/productie gebruikend de Ananasmaalmachine heeft gedaan. Tot dusver heeft de maalmachine zeer goed gewerkt!
  • Directeur Gerelkhuu van Mongolië
    U bent altijd welkom. Blij om met uw bedrijf en werknemers te werken.
Contactpersoon : Caroline Wang
Telefoonnummer : +86-13918793199

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam Beyond
Certificering ISO9001:2015
Modelnummer Aangepast
Min. bestelaantal 1 reeks
Verpakking Details Containerlading; Het houten Kader van Pakketang; PE Filmomslagen
Levertijd 60 het werkdagen
Betalingscondities L/C, T/T
Levering vermogen Containerlading; Het houten Kader van Pakketang; PE Filmomslagen
Productdetails
Toepasselijke Industrie Productieinstallatie, Voedsel & Drankfabriek, Landbouwbedrijven, Restaurant, Voedselwinkel, de Winke Naam tedere de verwerkingsinstallatie van het kokosnotenwater
Voltage 220V/380V/415V Macht (w) 100KW-150KW
Gewicht 800KG-3000KG Verwerkingstypes Kokosnoot
Garantie 1 jaar De naverkoopdienst Gebied installatie, het opdragen en opleiding
Materiaal SUS304/SUS316L Controletype Volledig Automatisch
Toepassing Kokosnoot Capaciteit 2TPH-20TPH
Eindproduct Kokosmelk/Kokosnotenpoeder
Hoog licht

de verwerkingsmachine van het kokosnotenwater

,

150 kW-de Verwerkingsmachine van het Kokosnotenwater

,

tedere de verwerkingsinstallatie van het kokosnotenwater

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van de de verwerkingsmachine van het kokosnotenwater van het de kokosnotenwater automatische industriële tedere de verwerkingsinstallatie

 

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 0Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 1

Het tedere kokosnotenwater is een natuurlijke bron van elektrolyten, mineralen, vitaminen, complexe koolhydraten, aminozuren en andere voedingsmiddelen. De natuurlijke koolhydraatinhoud is tussen 4-5% van de vloeibare oplossing. Dit maakt kokosnotenwater vooral voor de een hoge vlucht nemende markt van de sportendrank geschikt. De calorieën per 100 gram is 17,4.

 

De belangrijkste chemische constituenten van kokosnotenwater zijn suikers en mineralen, en de minder belangrijke zijn vetten en stikstofhoudende substanties.
koolhydraat.

 

Het tedere kokosnotenwater bevat de meeste mineralen zoals kalium, natrium, calcium, fosfor, ijzer, koper, zwavel en chloriden. Van de mineralen, meer dan half is kalium, en zijn concentratie wordt beduidend beïnvloed door kaliummeststoffen. De tedere rijken van het kokosnotenwater in kalium en andere mineralen.

 

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 2

Bereik Application:

 

Het kokosnotenwater is een koele drank. Zijn natrium en kaliuminhoud maakt tot het een ideale tonische drank. In gezonde, onbeschadigde kokosnoten, is het water zelfs steriel.


Het kokosnotenwater is een koele drank. Zijn natrium en kaliuminhoud maakt tot het een ideale tonische drank. In gezonde, onbeschadigde kokosnoten, is het water zelfs steriel. Nadat de verse kokosnoot wordt geschild, gebruik een naald om een gat in de kokosnoot te prikken om kokosnotenwater te halen. Na extractie, filtreer het kokosnotenwater. De dubbele doekfilter kan voor filtratie worden gebruikt. Dit is vooral belangrijk voor rijp kokosnotenwater, omdat de droge shell vezel en het vuil in rijpe nootshell het kokosnotenwater tijdens het extractieprocédé kunnen gemakkelijk ingaan. Na filtratie, koelt het kokosnotenwater snel om eender welke verslechteringsreactie te vertragen. Het wordt dan verzonden voor scheiding, homogenisatie, het ontgassen, verdere pasteurisatie en aseptische verpakking.
Als het kokosnotenwater ver vanaf de aseptische verpakkingsplaats wordt gehaald, kan het gefiltreerde kokosnotenwater in de plastic die zakken van de voedselrang, snel worden gezet aan stroomafwaarts voor verwerking worden gekoeld en worden vervoerd. Het watergehalte van enige sterktekokosnoot is 92%~95%, en het oplosbare vaste lichaam is ongeveer 12 brix.


Geconcentreerd kokosnotenwater: Brix van geconcentreerd kokosnotenwater is ongeveer 60-65, en het watergehalte is ongeveer 35%-40%. Het verse kokosnotenwater wordt gehaald, gefiltreerd en aan 4 ℃ gekoeld en in een dubbel-laagincubator dan gekoeld. Dan werd het kokosnotenwater bij lage temperatuur geprepasteuriseerd en werd gescheiden. Dan, ga de multieffect verdampingsfase in om het niveau van ° te verhogen Brix. Typisch, is het product geconcentreerd aan 60-65 ° Brix en dan ingepakt in 200 kg plastic zakken voor bulkvervoer in de omringende omstandigheden. Men adviseert dat het geconcentreerde kokosnotenwater onder nul 2 jaar wordt opgeslagen.

 

Voorbij veroorzaakt machines en volledige reeksen van materiaal om kokosmelk, kokosnotenroom en kokosnotenwater te verwerken.

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 3

De kokosmelk en de room worden gemaakt van 10-13 maand oude rijpe kokosnoot de waarvan noten hard en dik zijn.
Kokosmelk/Room: de kokosmelk en de room worden gemaakt van 10-13 maanden oude rijpe kokosnoten met harde en dikke noten. Zij zijn natuurlijke die olie in waterlotion uit rijpe kokosnotenpitten wordt gehaald. Het verschil tussen kokosmelk en room is het vetgehalte. Het vetgehalte van kokosmelk is 5%-20%, terwijl het vetgehalte van kokosnotenroom 20%-50% is. om kokosmelk voor industriële productie te halen moeten de rijpe kokosnoten worden geschild en worden gepeld. De graanpitten worden dan gevoed aan industriële schaalontvezelmachines en molens. Daarna, gaat de pit van de grondkokosnoot een reeks van spiraalvormige Juicers in om kokosmelk te halen. De resterende noten na de eerste pers worden gemengd met water vóór de tweede pers om het extractietarief te verbeteren. Na extractie, wordt de kokosmelk gefiltreerd door het trillend scherm om een hoop verontreinigende stoffen te verwijderen. Het kan dan op een vooraf bepaald vet niveau worden genormaliseerd en met andere ingrediënten worden gemengd. Tot slot is de kokosmelk gehomogeniseerd, ontgast, gepasteuriseerd die, en dan aseptisch inpakt in steriele zakken of kleine pakketten, zoals flessen of tinblikken.


De kokosnotenolie is één van de belangrijkste die producten traditioneel uit kokosnotenpit worden gehaald. Het is een mengsel van samenstellingen genoemd die triglyceride, die samenstellingen van vetzuren en glycerol worden gemaakt zijn. De kokosnotenolie is rijk en laag aan verzadigde vetzuren in onverzadigde vetzuren. De ketting van het koolstofatoom van verschillende vetzuren in kokosnoot is C6-C18.


Kokosnotenolie: de kokosnotenolie is één van de belangrijkste die producten traditioneel uit kokosnotenpit worden gehaald. De verwerkingsprocédés of de technologieën van de kokosnotenolie kunnen in twee categorieën volgens de gebruikte kokosnotenpit of verse kokosnotenpit worden verdeeld. De technologie die van de olieextractie kokosnotenolie gebruiken als grondstof wordt gewoonlijk genoemd droog proces. De methode die verse kokosnoot gebruiken als grondstof wordt over het algemeen genoemd verse natte methode of verse droge methode.


Productietechnologie van moderne technologie super gepasteuriseerde kokosmelk op hoge temperatuur
UHT-de Technologie (met ultrahoge temperatuur) is een vloeibaar proces op hoge temperatuur (140-144 ° C) dat 4 seconden duurt en dan koelt. UHT-de technologie kan behandeling met ultrahoge temperatuur en het ultrasnelle koelen leiden om schadelijke bacteriën te doden terwijl het behouden van de maximumvoeding en het natuurlijke aroma van kokosmelk.


Gedetailleerde stappen van kokosmelk en het proces van de kokosnotenproductie:
Kokosnoten (organisch/niet organische) vezel → en water
Het kokosnotenwater zal in de ontvangende tank → de eerste filter worden gezet om het residu → te verwijderen het kokosnotenwater die door het filtratieproces bij een temperatuur zal overgaan worden gekoeld lager dan 4oC
Het centrifugaal het mengen zich → absolute kleven → blijft koel bij een temperatuur lager dan begin 4 ℃ → mengt kokosmelk door blikken/mengt blikken
Filtermengsel 2 directe sterilisatie → met UHT-technologie → koelt de mengsel→ overdracht door steriele tank
Het sterilisatie→ deksel, kan → eindigen: kokosmelk

 

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 4Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 5

Materiaaleigenschappen

 

1. De brede waaier van ruwe vruchten is beschikbaar, is deze lijn toepasselijk voor allerlei harde zaadvruchten met pulp, zoals perzik, abrikoos, pruim enz.

 

2. De flexibele configuratie om tot deze lijn, volgens verschillende vereisten van de eindproducten, sommige nauwkeurig materiaal met verschillende functies te maken is flexibele gekozen, bijvoorbeeld: enzymolysis, verdamping enz.

3. Volgens verschillende investering en product aangewezen structuur, kan de cliënt gemiddeld, middenniveau of verwerkingsmateriaal vereisen op hoog niveau.

 

4. Eindproduct met zuiver aroma, heldere kleur, en het hoge percentage van de sapoutput;

 

5. Gehele lijn met eigenschappen zoals op hoog niveau automatisch, lage arbeidsintensiteit, gemakkelijke verrichting, veilige functie en lage verrichtingskosten.

 

6. De gehele lijn keurt sanitair ontwerp goed, kan, met hygiëne op hoog niveau grondig schoonmaken

 

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 6

 

 

Geschikt voor allerlei kokosnoot om kokosnotenwater, kokosmelk, sap met kokosnoot, kokosnotenpoeder en enz. te produceren. Deze verwerkingslijn wordt gecombineerd met schilmesje, pulverizer, schroefseparator, filtratie, schijf centrifugaalseparator, het mengen systeem, ontgasser, homogenisator, sterilisator, vuller, spoelmiddel, autoclaaf, inktcodeur en enz. Met geavanceerde ontwerpfilosofie, hoge graad van automatisering; Het hoofdmateriaal allen wordt gemaakt van hoogte - de rangroestvrij staal van het kwaliteitsvoedsel, overeenstemming met de hygiënische vereisten van voedselverwerking.


* Het water van de opbrengskokosnoot, kokosmelk, kokosnotensap en enz.

* Die de capaciteit gaat van 500kg/h tot 20t/h, door de behoeften van de klant wordt ontworpen

* De configuratie is flexibel, overeenstemmend de behoefte van cliënt om de geschikte machine voor te bereiden

* Met aseptische vuller en hete vuller

* Modulair ontwerp, dat verschillende verwerkingstechniek kan combineren

* Hoge automatische arbeidsbesparende graad,

* Uitgerust met CIP om schone gemakkelijk te maken

* Het materiaal met productie gecontacteerd is SUS304-roestvrij staal, voldoet volledig aan de veiligheidsvoorschriften dat van de voedselhygiëne

 

 

PARAMETER

Grondstof Kokosnotenshell en kokosvlees
Eindproducten kokosnotenwater en melk, kokosnotenroom, kokosnotenolie
Beëindigenpakket Aseptische zakken in trommels, flessen, tinblikken, kartons
Verwerkingsproducten Het water en de melk van UHT

 

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 7

Schoonmakend systeem van de lijn van de kokosnotenverwerking

Al materiaal van de lijn van de kokosnotenverwerking wordt ontworpen volgens de internationale vereisten van de voedselrang en door geïntegreerde het schoonmaken procedures en systemen of gecentraliseerd volledig automatisch CIP-systeem te gebruiken volledig schoongemaakt. Dit ging geïntegreerd schoonmakend systeem vooruit kan het materiaal van de gehele verwerkingslijn schoonmaken en snel het herstellen aan de staat van aanvankelijke voorbereiding voor productie.

 

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 8

 

De grafiek van de de dienststroom

Tedere de Verwerkingsinstallatie van het Kokosnotenwater de Automatische Industriële Machine van 150 kW 9