Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd

  • China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: Dan
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 30000000-50000000
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 30% - 40%

Inleiding

Shanghai voorbij Machinesco., Ltd, aangezien een particuliere sector in het jaar van 2005 begon, is een gespecialiseerde technology-oriented machines verwerkende onderneming. Voorbij specialiseert zich in de kant en klare projecten van het ontwerp, de vervaardiging, de installatie en het opdragen voor de productielijnen van vloeibaar voedsel zoals zuivelfabriek, drank, roomijs, fruit en plantaardig, biotechniek, chemisch product en geneesmiddel.

 

Samengewerkt met verscheidene binnenlandse en in het buitenland Lichte Industriële of wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, absorberen wij hun geavanceerde technologie en nemen dan basis om nieuwe nog betere procestechnieken te ontwikkelen, specialiseren wij ons nu in al soort sanitaire tank, pot, container, verwarmer, koeler, sterilisator, concentrator, pomp en andere pijp en montage. Het materiaal is met de relatieve normen van Sap, Zuivelfabriek, Apotheek in overeenstemming, biochemisch, zoals HACCP, QS en GMP.

 

Door de jaren heen van de gemeenschappelijke inspanningen van ons personeel, hebben wij hoog aandeel in de markt van de machinesindustrie, verkregen en tot een middelgrote onderneming van bepaalde populariteit in de industrie ontwikkeld. Combinerend wetenschappelijk onderzoek, technische ontwikkeling, productie, marketing en de naverkoopdienst, houden wij ons waarnemend strikt overeenkomstig het kwaliteitsborgingsysteem van ISO 9001.

 

 

Productiewaaier:

Verwerkingsmachines voor Diverse Vruchten en Groenten

Transportband en liftreeks

Wasmachine en sorteerdersreeks

Verbrijzelaar en maalmachinereeks

Evaporator en ontluchterreeks

De reeks van roestvrij staaltanks

CIP-het schoonmaken reeks

Kratwasmachine

 

Diverse Vruchten en Groentenproductielijnen

De volledige eenheid van de lijn van de citrusvruchtenverwerking, omvat sinaasappel, citroen, pompelmoes, grapefruit enz.

Volledige eenheid van Chinese datum/Jujube en hawkthorn verwerkingslijn

Volledige eenheid van overzees-wegedoorn verwerkingslijn

Volledige eenheid van perzik/abrikozen en pruimverwerkingslijn

Volledige eenheid van ananas/mango en andere tropische fruitverwerkingslijn

Volledige eenheid van de lijn van de tomatenverwerking

Volledige eenheid van appel/perenverwerkingslijn

 

 

ONZE BEHEERSfilosofie:

 

Reputatie van kwaliteit; 

Vertrouwen van eerlijkheid; 

Lof van specialisatie;

Ontwikkeling van innovatie;

Sociale uitkering van collectief voordeel;

 

 

ONZE COLLECTIEVE CULTUUR

 

Klantgericht: Wij zoeken voor succes door klantenvereisten te overschrijden. Wij benadrukken bij het begrip van duidelijk klantenvereisten om prima klantenservice te verstrekken. Wij bieden de producten en de dienst van uitstekende kwaliteit door de formule aan die en zich van producten ontwikkelen vervaardigen. Wij eren onze verplichtingen door de naverkoopdienst en technische ondersteuning aan te bieden. Het contact met klanten elke keer is een kans voor ons om klantentevredenheid te winnen en nieuwe bedrijfskans tot stand te brengen.

 

Eerlijke Verrichting:

Als bedrijf en individu, doen wij altijd wat juist is. Eerlijk zijn is het basisprincipe voor zakelijke activiteiten. Wij leiden ons eerlijk in gedrag en zaken. De eerlijkheid wordt beschouwd van hetzelfde belang zoals het leven in ons bedrijf, en dit waardesysteem is altijd op elk ogenblik geplaatst als opperste doelstelling door ons. Wij respecteren onze instemming en contracten en waarde hoge eerlijkheid in mededeling. De verhouding met collega's, klanten, leveranciers, investeerders en banken wordt gevestigd op basis van openheid en het zoeken voor gemeenschappelijke belangen. Onze betekenis van verantwoordelijkheid breidt zich tot het geven op werkomgeving en atmosfeer uit, en ter sprake brengend de stijl van iedereen die professioneel worden gewijd.

 

Verplichting die eren: Wij begaan ons aan het verlenen van bevredigende producten en de dienst aan klanten, welverdiende reputatie aan leveranciers, ideale winst naar investeerders, uitgebreide bevordering en gemeenschappelijke ontwikkelingskansen voor personeel, en goede sociale uitkeringen aan de maatschappij. Verplichtingen eren is het enige criterium van succes.

 

Ontwikkeling van Beheer: Wij houden in mening dat het gemaximaliseerde voordeel uit wetenschappelijk beheer komt. Slechts door het introduceren in begaafde managers en geavanceerd beheer filosofie kunnen wij het niveau van ondernemingsbeheer onophoudelijk verbeteren. En slechts door de kenmerken van ons bedrijf te combineren om kan een reeks van wetenschappelijk en distinctief beheersysteem tot stand te brengen die de kenmerken van ons bedrijf naleven wij in de woedend concurrerende markt onoverwinnelijk blijven.

 

 

Unceasing Verbetering: Geen kwestie welk groot succes wij met betrekking tot producten, de dienst, personeel opleiding en beheer enz. hebben verwezenlijkt, zullen wij ons altijd begaan aan beter het maken van hen op de manier om nieuwe gezichtspunten en betere werkende patronen goed te keuren, en de verantwoordelijkheden en de risico's dragen vloeide daarom voort. Wij moedigen ons personeel aan om het enthousiasme van hervorming en de dorst voor kennis in het dagelijkse werk te houden, en hun werkervaring met collega's te delen, om het succes van individuen en voortreffelijkheid van bedrijf te verwezenlijken.

 

De mensen oriënteerden: Beroeps, is het carrière-respecterend, behulpzame en ondernemende personeel basis voor VOORBIJ ontwikkeling. En het maakt al personeel hun zelf-onafhankelijkheid en creativiteit volledig, door het opbouwen van perfect en hoogst efficiënt inspiratie en beperkingssysteem uitoefenen, en de gezette concepten van het personeelsgebruik „Bekwaamheid bepaalt talenten, leidt de concurrentie tot talenten, evalueren de verwezenlijkingen talenten“ in effect.

 

Benoem Talenten vanaf Mogelijkheden en in Juiste Posities: „Benoem Talenten vanaf Mogelijkheden en in Juiste Posities“, dat, niet alleen is om juiste talenten in juiste posities te benoemen, maar ook „talenten kennen, talenten tolereren, talenten gebruiken en talenten“ cultiveren en ontwikkelingsrichtlijn voor talenten te ontwerpen door van de „h-Patroon“ de route talentenontwikkeling.

 

Geavanceerd equipmentd: Het geavanceerde automatische producerende materiaal, het Poolse pijpleidingswerk, toont prima kwaliteit. De technische deskundige neemt direct aan de productie deel om stabiel en betrouwbaar product te waarborgen. Het dag aan dag groeiende goederenbewustzijn en onophoudelijk de de industriegoederen zullen van uitstekende kwaliteit ons het maken materiaal aan verandering met elke nieuwe dag maken. Geen kwestie hoe de wereldveranderingen, voor perfectie streeft is onze onveranderlijke geest.

 

 

 

 

 

 

Geschiedenis

Shanghai voorbij Machinesco., Ltd is een professionele technologie die onderneming ontwikkelt die hoofdzakelijk in gezonde materiaalgebieden in dienst nam. Gecombineerd met R&D, is de dienst van het procedureontwerp, kant en klaar basisproject, materiaal productie, installatie, opdragend en opleidend, ons bedrijf gespecialiseerd in de kant en klare projectendiensten wijd van toepassing op de voedselindustrie zoals fruit en groentesap, zuivelproduct en drank, vlees en been, eierproduct enz., en anderen omvatten ook geneesmiddelen en fijne chemische producten. Voorbij gehandeld als pionier om geavanceerde internationale technologie en procedures te introduceren en te absorberen, onophoudelijk vernieuwen en bevorder positief diepe mededeling en de samenwerking binnen de industrie, welke hoogte effectief de industrie duwt ontwikkelt zich gezond en oppasser.

Voorbij bedrijfcultuur van Eerlijkheid, praktisch aspect, innovatie, verzamelde het geluk vele uitstekende professionele technische talenten dat van praktische ervaring rijk is. Het overheersende team met tactisch beheer en de gevorderde innovatie bereikt VERDER perfecte productkwaliteit voor. Shanghai voorbij Machines heet warm onze nieuwe en oude klanten welkom komt ons bedrijf bezoeken. Dank u!

 

 

De Geschiedenis van de bedrijfontwikkeling:

In 2005, Shanghai voorbij Machinesco., werd Ltd gevestigd onder het leiden van CEO M. Hu.

 

 

In 2006, Shanghai voorbij Machinesco., Ltd met succes voltooid „300T/D Vloeibare Melkproductielijn en 200T/D-de Lijn van het Melkpoeder“ voor de Melkco. van Xia Jin, Ltd in Yinchuan Ningxia, China.

 

 

In 2007, VOORBIJ bewogen aan nieuwe fabriek in Fengxian-district, Shanghai en de met succes voltooide „100T/D-wijziging van de melkproductielijn project voor Yunnan-de Vloeibare melkproductielijn Industrie van Co., van Ltd en „van 300T/D van de Lessen Zuivel voor Jia-Yuans Zuivelco., Ltd in Henan, China.

 

 

In 2008, VOORBIJ begonnen om overzee markt, en de met succes uitgevoerde eerste productielijn van de sojayoghurt aan Australië te onderzoeken.

 

 

In 2009, VOORBIJ begon de zaken in ingediend fruit en plantaardige verwerking, en deed de het sapproductielijn van de project“ 3T/H geconcentreerde datum“ voor de Biologische lijn van de de citrusvruchtenverwerking van van van het Voedselco., Ltd, en 10 tons/h van Hebei CangHuaYuan voor Co. van het Yuansfruit, Ltd in JiangXi-Provincie, China.

 

In 2010, VOORBIJ uitgevoerd één volledig project van oranje de verwerkingslijn van 35Ton/H naar Ghana, ten westen van Afrika, dat de eerste grootste uitgevoerde citrusvruchtenlijn maken-in-China is.

 

In 2013, VOORBIJ veroorzaakte de „grootste volledig-automatische Pu'er-productielijn van de theedrank“ voor Tasly-Holdingsgroep in China; en ondernam „beensoep en de lijn van de sausverwerking“ voor Agropastoraal de Groep van Chu Ying Co., Ltd in het Kaifeng, China.

 

In 2014, VOORBIJ met succes gedaan het project“ Beensoep en kip poeder essentieproductielijn“ voor Co. van de de Smaakbiotechnologie van Jiapin Fijn, Ltd in de Provincie van Hunan, China, en ook gebeëindigd volledig-autoareca catechu vooraf behandelend lijn voor het Voedselco. van Bing Zhi Lang, Ltd in de Provincie van Hunan, die de eerste steekproef van China is.

 

In Januari 2015, VOORBIJ bewogen aan nieuwe fabriek in JinShan-district, Shanghai, China, en voortdurend het groeien.

 

In Mei 2017, ondernam VERDER het grootste Kiwivruchtensap en drinkt verwerkingsinstallatie in Guizhou.

 

 

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Dienst

Het ontwerpen van het Werk voor Klanten:
(1) de verwerking van Stroomgrafiek;
(2) lay-out Al Materiaal in de workshop;
(3) de materiële Pijpen omvatten CIP-Pijpendiameter, stroomtarief en het lopen
richting;
(4) het ontwerp van machtsleidingen, met inbegrip van stoompijpen, ijswaterpijpen, water
systeem en samengeperste luchtsystemen in de workshop;
(5) elektrische distributiesysteem en Kabelkanaallay-out;
(6) de Lay-outontwerp van pijpsteunen;
(7) materiaallijst en Specificaties;
(8) Energieverbruik van de gehele workshop;
(9) Watervoorziening en Drainage in de workshop;
(10) Ladingsvereisten van al Materiaal;
(11) anderen het verwante Faciliteiten Ontwerpen en Begeleiding;

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

3D ontwerp voor gehele verwerkingslijn

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Verstrekkend kant en klare projecten in verband met cliënten vereis:

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

 

 

Ons Team

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

China Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter