Shanghai voorbij Machinesco., Ltd.

Betere Geloofwaardigheid & Betere Kwaliteit om de Toekomst te veranderen!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd

Certifications
Van goede kwaliteit UHT-de Lijn van de Melkverwerking voor verkoop
Van goede kwaliteit UHT-de Lijn van de Melkverwerking voor verkoop
Customers Reviews
Ik ben de persoon, die de proeven/productie gebruikend de Ananasmaalmachine heeft gedaan. Tot dusver heeft de maalmachine zeer goed gewerkt!

—— Erik Steen Hansen van Denemarken

U bent altijd welkom. Blij om met uw bedrijf en werknemers te werken.

—— Directeur Gerelkhuu van Mongolië

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd
workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Dan
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 30000000-50000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 30% - 40%
Certificate: ISO 90001, SGS, TUV,CE
Patent: Orange Juice and pulp separating system
Patent: debittering and deacidification equipment for orange juice

Shanghai voorbij Machinesco., Ltd, aangezien een particuliere sector in het jaar van 2005 begon, is een gespecialiseerde technology-oriented machines verwerkende onderneming. Voorbij specialiseert zich in de kant en klare projecten van het ontwerp, de vervaardiging, de installatie en het opdragen voor de productielijnen van vloeibaar voedsel zoals zuivelfabriek, drank, roomijs, fruit en plantaardig, biotechniek, chemisch product en geneesmiddel.

 

Samengewerkt met verscheidene binnenlandse en in het buitenland Lichte Industriële of wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, absorberen wij hun geavanceerde technologie en nemen dan basis om nieuwe nog betere procestechnieken te ontwikkelen, specialiseren wij ons nu in al soort sanitaire tank, pot, container, verwarmer, koeler, sterilisator, concentrator, pomp en andere pijp en montage. Het materiaal is met de relatieve normen van Sap, Zuivelfabriek, Apotheek in overeenstemming, biochemisch, zoals HACCP, QS en GMP.

 

Door de jaren heen van de gemeenschappelijke inspanningen van ons personeel, hebben wij hoog aandeel in de markt van de machinesindustrie, verkregen en tot een middelgrote onderneming van bepaalde populariteit in de industrie ontwikkeld. Combinerend wetenschappelijk onderzoek, technische ontwikkeling, productie, marketing en de naverkoopdienst, houden wij ons waarnemend strikt overeenkomstig het kwaliteitsborgingsysteem van ISO 9001.

 

 

Productiewaaier:

Verwerkingsmachines voor Diverse Vruchten en Groenten

Transportband en liftreeks

Wasmachine en sorteerdersreeks

Verbrijzelaar en maalmachinereeks

Evaporator en ontluchterreeks

De reeks van roestvrij staaltanks

CIP-het schoonmaken reeks

Kratwasmachine

 

Diverse Vruchten en Groentenproductielijnen

De volledige eenheid van de lijn van de citrusvruchtenverwerking, omvat sinaasappel, citroen, pompelmoes, grapefruit enz.

Volledige eenheid van Chinese datum/Jujube en hawkthorn verwerkingslijn

Volledige eenheid van overzees-wegedoorn verwerkingslijn

Volledige eenheid van perzik/abrikozen en pruimverwerkingslijn

Volledige eenheid van ananas/mango en andere tropische fruitverwerkingslijn

Volledige eenheid van de lijn van de tomatenverwerking

Volledige eenheid van appel/perenverwerkingslijn

 

 

ONZE BEHEERSfilosofie:

 

Reputatie van kwaliteit; 

Vertrouwen van eerlijkheid; 

Lof van specialisatie;

Ontwikkeling van innovatie;

Sociale uitkering van collectief voordeel;

 

 

ONZE COLLECTIEVE CULTUUR

 

Klantgericht: Wij zoeken voor succes door klantenvereisten te overschrijden. Wij benadrukken bij het begrip van duidelijk klantenvereisten om prima klantenservice te verstrekken. Wij bieden de producten en de dienst van uitstekende kwaliteit door de formule aan die en zich van producten ontwikkelen vervaardigen. Wij eren onze verplichtingen door de naverkoopdienst en technische ondersteuning aan te bieden. Het contact met klanten elke keer is een kans voor ons om klantentevredenheid te winnen en nieuwe bedrijfskans tot stand te brengen.

 

Eerlijke Verrichting:

Als bedrijf en individu, doen wij altijd wat juist is. Eerlijk zijn is het basisprincipe voor zakelijke activiteiten. Wij leiden ons eerlijk in gedrag en zaken. De eerlijkheid wordt beschouwd van hetzelfde belang zoals het leven in ons bedrijf, en dit waardesysteem is altijd op elk ogenblik geplaatst als opperste doelstelling door ons. Wij respecteren onze instemming en contracten en waarde hoge eerlijkheid in mededeling. De verhouding met collega's, klanten, leveranciers, investeerders en banken wordt gevestigd op basis van openheid en het zoeken voor gemeenschappelijke belangen. Onze betekenis van verantwoordelijkheid breidt zich tot het geven op werkomgeving en atmosfeer uit, en ter sprake brengend de stijl van iedereen die professioneel worden gewijd.

 

Verplichting die eren: Wij begaan ons aan het verlenen van bevredigende producten en de dienst aan klanten, welverdiende reputatie aan leveranciers, ideale winst naar investeerders, uitgebreide bevordering en gemeenschappelijke ontwikkelingskansen voor personeel, en goede sociale uitkeringen aan de maatschappij. Verplichtingen eren is het enige criterium van succes.

 

Ontwikkeling van Beheer: Wij houden in mening dat het gemaximaliseerde voordeel uit wetenschappelijk beheer komt. Slechts door het introduceren in begaafde managers en geavanceerd beheer filosofie kunnen wij het niveau van ondernemingsbeheer onophoudelijk verbeteren. En slechts door de kenmerken van ons bedrijf te combineren om kan een reeks van wetenschappelijk en distinctief beheersysteem tot stand te brengen die de kenmerken van ons bedrijf naleven wij in de woedend concurrerende markt onoverwinnelijk blijven.

 

 

Unceasing Verbetering: Geen kwestie welk groot succes wij met betrekking tot producten, de dienst, personeel opleiding en beheer enz. hebben verwezenlijkt, zullen wij ons altijd begaan aan beter het maken van hen op de manier om nieuwe gezichtspunten en betere werkende patronen goed te keuren, en de verantwoordelijkheden en de risico's dragen vloeide daarom voort. Wij moedigen ons personeel aan om het enthousiasme van hervorming en de dorst voor kennis in het dagelijkse werk te houden, en hun werkervaring met collega's te delen, om het succes van individuen en voortreffelijkheid van bedrijf te verwezenlijken.

 

De mensen oriënteerden: Beroeps, is het carrière-respecterend, behulpzame en ondernemende personeel basis voor VOORBIJ ontwikkeling. En het maakt al personeel hun zelf-onafhankelijkheid en creativiteit volledig, door het opbouwen van perfect en hoogst efficiënt inspiratie en beperkingssysteem uitoefenen, en de gezette concepten van het personeelsgebruik „Bekwaamheid bepaalt talenten, leidt de concurrentie tot talenten, evalueren de verwezenlijkingen talenten“ in effect.

 

Benoem Talenten vanaf Mogelijkheden en in Juiste Posities: „Benoem Talenten vanaf Mogelijkheden en in Juiste Posities“, dat, niet alleen is om juiste talenten in juiste posities te benoemen, maar ook „talenten kennen, talenten tolereren, talenten gebruiken en talenten“ cultiveren en ontwikkelingsrichtlijn voor talenten te ontwerpen door van de „h-Patroon“ de route talentenontwikkeling.

 

Geavanceerd equipmentd: Het geavanceerde automatische producerende materiaal, het Poolse pijpleidingswerk, toont prima kwaliteit. De technische deskundige neemt direct aan de productie deel om stabiel en betrouwbaar product te waarborgen. Het dag aan dag groeiende goederenbewustzijn en onophoudelijk de de industriegoederen zullen van uitstekende kwaliteit ons het maken materiaal aan verandering met elke nieuwe dag maken. Geen kwestie hoe de wereldveranderingen, voor perfectie streeft is onze onveranderlijke geest.

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Cindy Qian

Tel.: 86-021-57172333-8606

Fax: 86-021-57172728

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Zuivelverwerkingsinstallatie

1TPH - 10TPH-van de de Normmelk van ISO het Pasteurisatieapparaatmachine voor de Installatie van de Melkpasteurisatie

Het hoge Automatische Materiaal van de de Melkverwerking van het Zuivelinstallatieproject met SUS304-Roestvrij staal

volledige Automatische de Melk Zuivelinstallatie van 2TPH 5TPH SUS304 SUS316 met Plastic Zakpakket

25000LPH yoghurt/Kaas/Boter Zuivelverwerkingsinstallatie met SGS ISO 9001

De Lijn van de vruchtensapverwerking

3000 - 20000BPH de Eenheid van de de MachineFruitverwerking van de vruchtensapmaker, Vruchtensapmateriaal

PLC de Lijn van de het Vruchtensapverwerking van de Controle Hoge Norm/Vruchtensap Productieinstallatie

Sap die de Verwerkingslijn van het Materiaalvruchtensap met 2T/D maken – 1000T/D-Capaciteit

Chinese de Verwerkingslijn van het Datumvruchtensap, ISO9001-de Verwerkingsinstallatie van de Fruitpulp

Industriële Yoghurt die Machine maken

ISO 10000LPD bewoog Industriële Yoghurt Makend Machine met plastic containers of vormt pakket tot een kom

Volledige Automatische Industriële Yoghurt die Machine voor Zuivelinstallatieproject 2000L maken - 20000LPH

Industrieel de Productiemateriaal van de Typeyoghurt, Ce-de Machines van de Melkproductie

Drinkende Industriële de Yoghurtmaker van de Yoghurtproductie met het Materiaal van SUS304/SUS316-

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Zuivelverwerkingsinstallatie Leverancier. © 2016 - 2020 drinkprocessing.com. All Rights Reserved.