• Shanghai Beyond Machinery Co., Ltd
    Erik Steen Hansen van Denemarken
    Ik ben de persoon, die de proeven/productie gebruikend de Ananasmaalmachine heeft gedaan. Tot dusver heeft de maalmachine zeer goed gewerkt!
  • Directeur Gerelkhuu van Mongolië
    U bent altijd welkom. Blij om met uw bedrijf en werknemers te werken.
Contactpersoon : Caroline Wang
Telefoonnummer : +86-13918793199

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken

Plaats van herkomst China
Merknaam Shanghai Beyond
Certificering ISO9001/CE/SGS
Modelnummer Door-AL
Min. bestelaantal Één reeks/één lijn
Prijs Negotiation
Verpakking Details de uitvoer standaardpakket
Levertijd 50-100 werkdagen op ontvangstbewijs van betaling en bevestigd de tekeningen
Levering vermogen 50 reeksen per Seizoen
Productdetails
Eindproductoutput brix 65-72Brix voor concentraat Voltage 380V 50Hz/110V 60hz/415V 50Hz
Grondstof Verse appel Eindproduct De vers appel van NFC/perensap, geconcentreerd appel/perensap, duidelijk appel/perensap
Certificering ISO9001/CE/SGS naam de machine van de appelsapverwerking
Hoog licht

380V Apple Juice Processing Machine

,

NFC Vers Apple Juice Processing Machine

,

50Hz Apple Juice Making Machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van het de machine Volledige appelsap van de appelsapverwerking de verwerkingslijn voor sap het maken

 

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 0

In de zaken van verwerkingsfruit in (transparant of troebel) sap of jam (enige concentratie of concentratie), om de beste marktprijs te verkrijgen, is het noodzakelijk om verenigbaar productiemateriaal te verstrekken van uitstekende kwaliteit. Wij moeten hier u helpen dit doel bereiken en ervoor zorgen dat u de beste sapopbrengst van om het even welk gewas krijgt. De superieure fruitverwerkingstechnologie verzekert de beste terugkeer op uw investering en resultaten u kunt telkens weer vertrouwen op.

 

Unieke parameters van rijpe markten

De vruchten van het verwerkingsvasteland in vruchtensap/jam zijn de rijpe industrie. Dit product - transparant en troebel vruchtensap - is een hoge opbrengst, lage winst globale goederen.

 

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 1

 

Consistentietelling

om de beste prijs in zulk een markt en gezichtswereldwijde concurrentie te krijgen moet u deze continentale vruchten in gebeëindigde - producten met ononderbroken hoogte - kwaliteit, hoge opbrengst, strikt gezondheidsbeheer en lagere verwerkingskosten kunnen veranderen.

 

De superieure systemen en de bekwaamheid helpen u de verwerkingsresultaten constant van uitstekende kwaliteit, ondanks natuurlijke veranderingen in grondstoffen bereiken.

 

Volledig antwoord

Het geïntegreerde systeem van de vruchtensapverwerking voor appel en peer. Voorbij technologie, omvat het onvergelijkelijke palet centrifuges, warmtewisselaars en van de membraanfiltratie materiaal, evenals professionele systemen en verwerkingsmodules voor extractie, verduidelijkings, pasteurisatie, stabilisatie en aromaterugwinning.

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 2

Basisinformatie:

Merknaam: Shanghai verder
ModelNumber: Door-AL
Grondstof Verse appel/peer
Eindproduct De vers appel van NFC/perensap, geconcentreerd appel/perensap, duidelijk appel/perensap
Hoofdmateriaal voor machines SUS304 of SUS316
Capaciteit 5-50T/H
Pakket voor eindproduct Aseptische grote zak in de fles van het trommelglas bottle/PET, Daktype het karton van de de baksteenvorm van de kartondoos
Certificatie: ISO9001/CE/SGS
Plaats van Oorsprong: China
Fabrikantengeschiedenis Meer dan 10years

 

Kenmerken en voordelen

De verwerkingscapaciteit is gevarieerd van 60 ton/dag aan 2000 ton/dag.

1. De vacuümverdamping bij lage temperatuur vermindert zeer de aromasubstanties en de voedende verliezen

 

2. een verscheidenheid van maatregelen van de energieterugwinning, verhoogden het energiegebruik en verminderen zeer productiekost

 

3.Tubular UHT-sterilisator en het Aseptische die vullen machine, van pollutio wordt geïsoleerd

 

n van bacteriën, verzekert de veiligheid van het voedsel en breidt de houdbaarheid van het product uit

 

4. Een volledige reeks van productie met zelfcip-systeem vermindert de arbeidsintensiteit en verzekert de hygiëne op hoog niveau.

 

*Duration van Waarborg:

1. binnen 12 maanden aangezien de installatie en het opdragen van materiaal gebeëindigd zijn, als de tekorten van materiaal en vervangstukken uit de verkoper voortvloeien, zal de verkoper vervangstukken en onderhoud door kosteloos leveren. Als de tekorten uit het ongepaste gebruik van de koper van materiaal voortvloeien, zal de verkoper de onderhoudskosten en de vervangstukken laden.

2. Na 12 maanden sinds de gebeëindigde installatie, als het materiaal en de vervangstukken zijn overgelopen, zal de verkoper de onderhoudskosten en de vervangstukken laden.

3. Als de Verkoper van het Kopersverzoek en de ingenieur aan de fabriek van de Koper, koper de arbeiders van de verkoper zouden moeten leveren de kaartjes van de retourlucht en de dochteronderneming voor elke arbeider per dag. En het lokale verkeer, de aanpassing en onderbrengen van prijzen zouden ook moeten beschikbaar zijn.

 

*installationtermijnen:

1. 50-60 dagen voor installatie en het opdragen.

2. VOORBIJ Co., verstrek installatie, het opdragen van al die materiaal langs VOORBIJ Co. wordt geleverd, zoals die in de citaten wordt verklaard.

3. de koper voorziet om de kaartjes van de manierlucht, lokaal verkeer, ruimte en raad, daarnaast loonsdochteronderneming per dag elke ingenieur.

 

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 3

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 4

 

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 5

 

Ultrafiltationsysteem voor duidelijk appelsap
Het Ultrafiltratiesysteem wordt ontworpen om duidelijk appelsap in de lijn van de sapverwerking te produceren. Het is bestaat uit tanks, recyclingspomp, membraanstapel als kerndeel, duidelijk sappomp, duidelijk saptank, en controlesysteem enz. Dit systeem heeft hoge filtratienauwkeurigheid en minder verlies van efficiënte voedingsmiddelen en aromatische componenten in het sap. En de rijpe en betrouwbare, hoge graad van het systeemproces van automatisering, eenvoudige verrichting, hoge arbeidsintensiteit.

Apple/de steriliserende machine van het Perensap
Het duidelijke appelsap gebruikt tubulaire type of plaattype sterilisator afhankelijk van de vullende methode te verwerken. Als wij het hete vullen gebruiken, dan kunnen wij het plaat-type pasteurisatieapparaat gebruiken. Het het steriliseren technologische procédé is 90-95℃ voor 15 seconden; als wij het aseptische vullen gebruiken, dan gebruiken wij de tubulaire typesterilisator. Het het steriliseren technologische procédé is 135-137℃ 4-6 seconden.

Apple/Perensap het vullen machine
Er zijn twee types voor het vullen, is men voor het hete vullen, is andere voor het aseptische vullen. De hete het vullen machine verbindt gewoonlijk aan pasteurisatieapparaat, vullend in kleine flessen of zakken; En het aseptische vullen de machine verbindt gewoonlijk aan de tubulaire sterilisator van typeuht, vullend in aseptische zakken, tetrapakpakketten.

 

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 6

 

 

Het systeem van het ultrafiltratiemembraan kan het traditionele concentratiemateriaal vervangen en betere resultaten verkrijgen met minder energie.

Het schoonmakende systeem van de tankbodem kan om het even welke erfenis van bacteriële verontreiniging verhinderen en productie verbeteren.

 

bevorder meer

Deze systemen concentreren zich op hoge hygiëne, verwerkend betrouwbaarheid en zeer laag energieverbruik, die rendabel zijn. Volledig ingesloten en het overtreffen van verwerkingsapparaat kunnen oxydatie verhinderen en de bovenkant sanitair houden.

 

De significante voordelen omvatten betere sapterugwinning en verminderd milieu-effect van droog afval, evenals banend de weg voor extra opbrengst van secundair sap.

NFC Vers Apple die Juice Processing Machine For Juice 380V 50Hz maken 7