De lijnmateriaal van de yoghurtverwerking

July 20, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over De lijnmateriaal van de yoghurtverwerking


De yoghurt wordt over de hele wereld verbruikt door more and more mensen. De yoghurt is zo populair dat een verscheidenheid van yoghurtproducten ook de brede marktvraag hebben. Voor yoghurtproductie, zijn de temperatuur en de netheid van yoghurt zeer belangrijk. Uw yoghurtproductie vergt steriele materiaalnormen en de efficiënte prestaties van de hitteoverdracht. Dit vereist de hoge prestaties van elk materiaal in de lijn van de yoghurtverwerking, en wij streven altijd voor dit doel.


De rooskleurige toekomst van de yoghurtindustrie
Tegen 2022, zou de globale yoghurtmarkt aan een jaarlijks tarief van 6,5% moeten groeien. Daarom is de vraag van fabrieken voor betrouwbare en verenigbare verwerkingssystemen bijzonder belangrijk. Voorbij heeft meer dan 25 jaar van ervaring in de productie van het materiaal van de roestvrij staalverwerking. Wij zijn deskundigen in deze industrie, en wij kunnen u helpen uw doelstellingen bereiken.
Van blauwdruk aan verpakking
Of het een opslagtank, het systeem van de volle melkverwerking en een nieuwe faciliteit is, heeft ons team de ervaring en de vaardigheden om alle aspecten van het project, van blauwdruk aan verpakking te behandelen.
Van de yoghurtverwerking en opslag materiaal
Norm en douanetanks
CIP-systeem
Facultatieve koelingscontrole
Roestvrij staal of koolstofstaal
5000-100000 gallons capaciteits
seismisch ontwerp
Het horizontale of verticale mengen zich
Ladders, gangen, platforms
levering
installeer
Het door buizen leiden, water, elektro
opstarten
de dienst
Ander materiaal

 

laatste bedrijfsnieuws over De lijnmateriaal van de yoghurtverwerking  0