Het koelen oplossingen voor industriële melk

July 14, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Het koelen oplossingen voor industriële melk

Voor de installaties van de melkverwerking of grote melkveehouderijen, de opslag is op grote schaal van melk zeer belangrijk. Wij hebben materiaal het op grote schaal van de melkopslag nodig. Wij hebben VERDER professionele directe koeltanks binnen om deze vraag naar u te ontmoeten.


Verbeter melkkwaliteit
Deze geïntegreerde melk het koelen oplossing is het belangrijkste systeem van zuivelfabrieken rond de wereld. Bij verder, hebben wij dit systeem verbeterd om de kwaliteit van uw melk te verbeteren terwijl het verzekeren van de levensduur van al van de melk het koelen en opslag materiaal.


Zuiveloplossingsbeschrijving
Het vooraf koelen en het onmiddellijke koelen van uw melk
Voor landbouwbedrijven met minder dan 500 koeien, worden een één enkel melkkoeler en systeem van de buffertank gewoonlijk gebruikt. Tijdens en melk die nemen schoonmaken, wordt de koude melk gepompt in niet het koelen van buffertank. De speciale controles coördineren de robot en het koelsysteem tot de melk in de lege melkkoeler kan worden bewogen.


Tijdens melk het nemen en het bulktank schoonmaken, wordt de kwaliteit van melk gehandhaafd door vooraf koelen. Het vooraf koelen wordt voltooid door de multikoeler van de ladingsplaat. Wanneer de melk door een reeks roestvrij staalplaten vloeit, gebruikt het bronwater en bevroren glycolwater om hitte van melk aan koud water over te brengen. Deze technologie is snel en energy-saving.


De verpakkende koeler en de plaatkoeler koelen onmiddellijk de melk op de vervoerende lijn wanneer de melk het automatische melkende compartiment verlaat. Dit proces kan bacteriën, vetzuren en bovenmatige agitatie van de melkkoeler verhinderen, daardoor verbeterend de kwaliteit van uw melk en helpend om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsmelk aan de verwerkingsinstallatie wordt geleverd.


Overdracht
Na het schoonmaken, kan de melkkoeler melk ontvangen. De pre gekoelde rauwe melk wordt dan bewogen van de buffertank aan de melkkoeler. Het controlemechanisme met de Uitrusting van de robot input-output Uitbreiding wordt uitgerust voert automatisch dit proces uit om consistentie te handhaven terwijl de melkkoeler de optimale temperatuur van gekoelde melk die handhaaft.


Gebouwd voor uitbreiding
Op de lange termijn, zullen de zuivelproducenten waarschijnlijk meer robot zuivelfabrieken rond de wereld zien. Geven de robot melkveehouderijen zuivelproducenten meer tijd om te doen wat zij in geinteresseerd zijn: kuddegezondheid, melkkwaliteit, genetica etc. Deze levensstijl niet alleen verbetert de flexibiliteit van de dagelijkse verrichtingen van zuivelproducenten, maar ook staat meer kwaliteitstijd met familie en vrienden toe. Dit is een eenvoudig maar efficiënt systeem, dat de norm voor robotmelk het koelen oplossingen bepaalt en stevige fundamenten voor toekomstige ontwikkeling legt.


Wij zullen u van de meest efficiënte opslag en het koelen materiaaloplossingen voorzien. Gelieve te raadplegen onze professionele pre-sales technische ingenieurs. Wij zullen de beste van de robot het koelen en opslag oplossing voor uw unieke verrichting creëren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het koelen oplossingen voor industriële melk  0